Условия за ползване

Въведение

FanZone.bg е неофициалният сайт на всички фенове на ЦСКА.

Сайтът се управлява от екип на FanZone.bg и от техническа гледна точка, а съдържанието обслужва спортните клубове на ЦСКА с цел информция към феновете на ЦСКА.
FanZone.bg не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети от всякакъв вид, преки или косвени, произтичащи от достъпа до интернет страницата или разчитането на материалите, съдържащи се в него.

Целта е да се достигне до най-широката целева група / червено-бели фенове по целия свят чрез ефективна и интегрирана услуга.
Участието на потребителите трябва непрекъснато да се подобрява, което е много важно за идентичността на всеки привърженик.

Съдържанието на този сайт

Цялото съдържание на сайта (като оформление, изображения, звуци, данни, графики, информация, комуникации, редакционни текстове, фотографии и като цяло всеки файл, съдържащ се в него), са собственост на FanZone.bg , а където е посочено – и на друга страна. Сайтът не поема никаква отговорност по отношение на точност и/или актуалност относносъдържание, публикувано от други лица.

Съдържанието на сайта е защитено по силата на законите, свързани с авторското право, индустриално и интелектуално вещно право.

Възпроизвеждането, създаването и производно съдържание, дистрибуция, представителство и излагане на съдържание на сайта без писменото разрешение на „FanZone.bg, с изключение на копие от него, от страна на потребителите за лична и нетърговска цел е забранено.

Разрешават се копия на съдържание от сайта само ако са придружени с указание за сайта като източник и изписването на FanZone.bg при визуално съдържание. FanZone.bg публикува материали от официалният сайт на ЦСКА ( CSKA.BG ).